Welkom bij Rijschool Motodrome • Meer weten of gelijk een eerste les inplannen? Bel of whatsapp naar 06 - 553 65 772

Recensies

Hieronder vind je een aantal recensies van onze gelukkig geslaagden."Als je behalve je rijbewijs wilt halen ook echt goed wilt kunnen rijden, dan is Remko echt een aanrader. Rustige geduldige leraar die niet alleen werkt voor zijn geld maar ook echt wilt dat je goed/veilig leert motorrijden! Ik ben erg blij dat ik bij hem les!"

- Joas Burggraaf

"Naast het feit dat Remko een aardige vent is, is hij bovenal een goede instructeur! Hij bereidt je optimaal voor op de examens en geeft je de bagage om een veilig motorleven tegemoet te gaan."

- Harro de Vos

"Motor leren rijden doe je natuurlijk bij Motodrome Zwolle. Remko is geduldig en zelf een zeer ervaren motorrijder. Ik les er met veel plezier!!"

- Nynke Hepkema

"Mijn rijbewijs gehaald bij Motodrome kan niks anders zeggen dan een dikke vette duim omhoog voor deze rijschool en remko op hele een hele leuke manier en goeie sfeer kun je hier je rijbewijs halen voor iedereen die een rijschool zoekt Motodrome is The place to be !!!!!"

- Mike Bouwhuis

"Ik heb met veel plezier gelest bij rijschool Motodrome. Remko, de instructeur, weet waar hij over praat. Hij heeft veel kennis en ervaring op het gebied van motorrijden en deelt deze kennis graag. Qua lestijden was er veel mogelijk en de locatie bij de ijsselhallen is ideaal."

- Sebastiaan Jobse

"Met goed gevolg heb ik motorrijlessen gevolgd bij Rijschool Motodrome in Zwolle. Zowel het AVB als AVD examen in één keer gehaald. Natuurlijk heb ik het zelf gedaan, maar uiteraard was dat niet gelukt zonder de deskundige hulp van Remko."

- Robin Samson

Meer weten?

Vul onderstaand formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!
Je kan uiteraard ook bellen of whatsappen naar 06 - 553 65 772.
© Rijschool Motodrome 2024 • Realisatie: Salix Webworks